Over Witteman Transport

Witteman Transport bestaat al sinds 1930, toen het aan de Overbildtweg in Santpoort werd opgericht als veehandel en -vervoerder. In de jaren ’50 is het overgestapt op het vervoeren van staalproducten voor Hoogovens IJmuiden. Ook werd het bedrijf lid van de regionale vervoerdersorganisatie Blauwband, inmiddels bekend als de IJmond Transport Groep.

Later heeft Witteman Transport zijn dienstenpakket uitgebreid met onder meer levensmiddelendistributie voor de DekaMarkt. In 2004 is het bedrijf vanwege groei en een verdere uitbreiding van het dienstenpakket verhuisd naar IJmuiden, waar inmiddels naast Fred en Gerard Witteman acht personeelsleden werken.

Witteman Transport voert een modern personeelsbeleid: wij hebben twee vrouwelijke chauffeurs in dienst (nog altijd vrij uniek in de transportsector) en lopen vooruit op het gebied van deeltijdwerken en flexibele uurverdeling.

Onze klanten profiteren van deze flexibele opstelling: onze werknemers zijn gewend aan onregelmatige tijden en staan dus dag en nacht voor u klaar.